©VK Radnički
©VK Radnički

Velika drama u Kragujevcu: Partizan ispustio 9:6, Radnički u Ligi šampiona!

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.05.23. | 22:40

Izabranici Uroša Stevanovića u prvih pet minuta poslednje četvrtine preokrenuli rezultat i došli do velikog trijumfa - 11:10

Radnički slavi Ligu šampiona posle velike drame u Kragujevcu. Partizan je u trećoj četvrtini vodio sa sa 9:6, ali mu to nije bilo dovoljno za slavlje. Ekipa Uroša Stevanovića se uzdigla, krenula na sve ili ništa i za pet minuta igre u četvrtoj deonici napravila preokret, dovoljan za veliko slavlje - 11:10 (1:1, 3:3, 3:5, 4:1).

Izabranici Miloša Korolije su od tri gola prednosti došli do dva gola minusa, ali je dva i po minuta pre kraja zaostatak smanjio Dušan Trtović. Domaćin na drugoj strani nije iskoristio par prilika, pa je sve stalo u poslednji napad „crno-belih“. Izabranici Miloša Korolije dobili su napad sa igračem više, ali je odlični Stefan Todorovski uspeo da zaustavi dva protivnička šuta i tako postao jedan od junaka pobede Stevanovićevog tima.

Izabrane vesti

Kragujevčane očekuju kvalifikacije za elitno takmičenje dok će Partizan u Evro kup. Najefiikasniji u pobedničkom sastavu bio je Vuk Drašković sa četiri gola, a pratio ga je Nikola Kojić sa dva. Na drugoj strani Giga je postigao tri pogotka, a Trtović dva.

RADNIČKI – PARTIZAN 11:10 (1:1, 3:3, 3:5, 4:1)

Bazen Radnički. Sudije: Raković i Stanojević. Isključenja: Radnički 10, Partizan 15. Peterci: Partizan 1.

RADNIČKI: Dobožanov, Branković 1, Stanojević 1, Janković 1, Ćuk 1, Gavrilović, Ukropina 1, Antić, Pljevanćić, Drašković 4, Lukić, Poznanović, Todorovski, Kojić 2. Trener Stevanović.

PARTIZAN: Kostrov, Jakšić 1, Miloš 1, Mušikić, Gak , Gladović 1, Trtović 2, Dimitrijević 1, Božović, Smiljević 1, Giga 3, Paparić, Milošević, Jauković. Trener Korolija


tagovi

VK RadničkiVK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara